Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma ekipleri “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi çerçevesinde, 2 bin anne ve anne adayını; uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığı, olumsuz etkileri ve uyuşturucu madde ihbar hattı konularında bilgilendirdi.

        Antalya il Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce, En iyi Narkotik Polisi: Anne projesi çerçevesinde bugüne kadar 2 bin anne ve anne adayına eğitim verildi. Devam eden programlar bünyesinde 17 Haziran’da KOM Şube Müdürlüğünce, Döşemealtı ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü toplantı salonunda 80 anne ve anne adayına En İyi Narkotik Polisi: Anne ve Uyuma projeleri çerçevesinde seminer verildi. Vatandaşlar seminerlerde; uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığı, olumsuz etkileri ve uyuşturucu madde ihbar hattı konularında bilgilendirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa