Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), personelinin başarı oranını yükseltmek, kişisel gelişimine katkı sağlamak ve üye memnuniyetini artırmak amacıyla kurumsal nezaket, motivasyon, beden dili eğitimi düzenledi.

        MATSO tarafından personelinin başarı oranını yükseltmek, kişisel gelişimine katkı sağlamak ve üye memnuniyetini artırmak amacıyla gerçekleştirilen eğitimlere bir yenisi daha eklendi. MATSO Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve Sunucu, Spiker ve Eğitmen Özgür Yılmaz tarafından verilen eğitim üç başlıktan oluştu. Birinci bölümde çalışanlara kurumsal nezaket, ikinci bölümde motivasyon, üçüncü bölümde ise beden dili anlatıldı. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki farklı grup halinde gerçekleştirilen eğitimde interaktif bir eğitim yönetimi uygulandı.

        Kişisel gelişim ve iş verimliliğine katkısı büyük

        Eğitimlerin ardından değerlendirmede bulunan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, verilen eğitimle, personelin başarı oranını yükseltmek, kişisel gelişimine katkı sağlamak ve üye memnuniyetini arttırmayı amaçladıklarını söyledi. Söz konusu eğitimlerin personelin kişisel gelişimine ve iş verimliliğine büyük katkısı olduğu gibi üye memnuniyetini de arttırdığının altını çizen Başkan Güngör, benzer eğitimlerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa