Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'nın Manavgat ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) gireceği binaya geldiğinde kimliğinin yanında olmadığını fark eden öğrenciyi sınava polis yetiştirdi.

        YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı'na (TYT) geç kalan ya da kimliğini unutan öğrenciler, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yardımıyla sınavlarına yetiştirildi. Sınavın başlamasından kısa bir süre önce 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokuluna gelen ve kimliğinin yanında olmadığını fark eden Mehmet Baran Aker isimli gencin yardımına okulda görevli polisler koştu. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Ekipler Büro Amirliğine bağlı ekipler, Aker’i araçla Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne götürerek, geçici kimlik belgesi çıkarıldıktan sonra sınava yetiştirdi. Kimliğini bulamayınca sınava giremeyeceği için korktuğunu belirten Mehmet Baran Aker, kendisini sınava yetiştiren polis ekiplerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa