Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığının yürüttüğü Genç Antalya Gönüllüleri Projesi çerçevesinde geleceğin projelerinde görev alacak genç gönüllüler sertifika aldı.

        Gençlerin gönüllülük deneyimi yaşaması, belediye projelerinde yer alması ve kendi projelerini yürütebilmelerini amaçlayan “Genç Antalya Gönüllüleri” programı meyvelerini vermeye başladı. Bugüne kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen birçok etkinlikte gönüllü olarak görev alan gençlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Türker Ahmet Özay, genç gönüllülere sertifika verdi.

        “Şehre dokunuyorsunuz”

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, yapılan birçok sosyal sorumluluk projelerinde ve etkinlikte rol alan gönüllü gençlere teşekkür etti. “Şehre dokunarak şehrimizi güzelleştiriyorsunuz” diyen Arslan, “Belediyemizin gerçekleştirdiği birçok etkinlikte görev alarak tecrübelerinizi geliştiriyorsunuz. Destekleriniz ve katkılarınız için teşekkür ederiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa