Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Manavgat ilçesindeki pazarda saat satışı yapan Mehmet Kara isimli esnaf, satın alma bahanesiyle gelip 2 adet saat çaldıklarını iddia ettiği Rus turistleri yakalayarak polise teslim etti. Çalındığı belirtilen 2 adet kol saati turistlerin poşetlerinden çıkarken; esnaf Kara, karakola götürülen Rus turistler saatlerin parasını ödeyince davacı olmaktan vazgeçti.

        İddiaya göre, Manavgat’ın 2. büyük pazarı olan Perşembe Pazarında saat satışı yapan tezgâha gelen 5 kişilik Rus aile, tezgâhın sahibi Mehmet Kara ile pazarlık yaptı. Bu sırada turist ailenin saat çaldığını iddia eden esnaf Kara, zabıta ve polise haber verdi. Kara, arkasından gittiği Rus turistleri yakaladı. Zabıta ve polislerin de gelmesinin ardından saat çaldıklarını kabul etmeyen Rus turistlerin poşetlerinden çalındığı belirtilen 2 adet saat çıktı. Rus turistler saatleri başka yerden aldıklarını söylerken, esnafın şikâyeti üzerine 5 kişilik aile Şelale Polis Karakoluna götürüldü. Burada, yeminli tercüman eşliğinde yapılan görüşmede, Rus turistlerin saatlerin parası olan 50 Euro’yu saat satıcısına vermesinin ardından Mehmet Kara isimli esnaf şikâyetinden vazgeçti.

        Esnafın şikâyetinden vazgeçmesinin ardından Rus turistler, otellerine gitmek üzere karakoldan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa