Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni sezonda 3'üncü Lig'de yoluna devam edecek olan Kepez Belediyespor'un stadı Hasan Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) temsilcilerinin belirlediği 300 kritere uygun hale getiriliyor.

        Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün futbol takımının kullandığı Hasan Doğan Stadı, TFF’nin belirlediği profesyonel kriterlere uygun hale getiriliyor. Yeni sezonda 3'üncü Lig'de mücadele edecek olan takımın, profesyonel lig koşullarında maç yapabilmesi için proje hazırlanıyor. TFF temsilcilerince ziyaret edilen stat, belirlenen 300 kritere göre yenilenecek.

        Tütüncü'den tam destek

        Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'nün TFF'nin yaptırımlarının altından rahatlıkla kalkabileceklerini söylemesi üzerine harekete geçildiğini anlatan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, çalışmalara başlandığını duyurdu. Kulübün onursal başkanı Tütüncü'nün tam desteğini aldıklarını belirten Çatal, çim ve tribünün fiziki yenilenmesini Eylül ayı ortasına kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

        Antrenman sahası da yapılıyor

        Daha fazla seyirci kapasitesi, protokol tribününü genişletme, doping odası eklenmesi gibi 300'e yakın olmazsa olmaz şartların yerine getirileceğini belirten Çatal, bu desteği sağlayan Başkan Tütüncü'ye teşekkürlerini sundu. Bir yandan da takımın güç, kondisyon gibi antrenman yapması için Varsak'taki atıl bir sahanın ihya edileceğini belirten Çatal, “Antalyalılara layık profesyonel futbol takımımız, profesyonel şartlarda oynayacak” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa