Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı Belediyesi ‘Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi’ (AHENK) çerçevesinde köy statüsünü kaybeden uzak mahallelerde bulunan okullarda öğrencilere ağız ve diş sağlığı ile diş fırçalama teknikleri konulu eğitim vermeye başladı.

        Proje çerçevesinde Döşemealtı Belediyesi Diş Hekimi Şenel Günal İltaş, ilk olarak Kovanlık İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. İlkokul öğrencilerine ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim veren İltaş, doğru diş fırçalama tekniklerini uygulamalı olarak anlattı. Antalya Valiliği tarafından uygulamaya konulan kentte ilkokul, ortaokul ve liselerde yürütülecek eğitim öğretim faaliyetlerini planlamak ve bu çerçevesinde eğitimde nitelik ve kaliteyi arttırmak amacıyla başlatılan AHENK Projesi çerçevesinde Döşemealtı’nın uzak mahallelerinde yer alan okullarda ağız ve diş sağlığı eğitimi verilmeye başlandı.

        Döşemealtı Belediyesi’nin proje ortağı olduğu eğitim de Kovanlık İlkokulu'nun yanı sıra, Karataş İlkokulu, Karaeliler İlkokulu, Nursel Ayhan Kadam İlkokulu, Dağ İlkokulu, Killik İlkokulu, Kömürcüler İlkokulu ve Fatma Yusuf Bilgiç İlkokullarında öğrenim gören öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verilecek. Şenel Günal İltaş, miniklere ağız ve diş sağlığının önemini anlatan bir video izletirken, diş fırçalamanın ve doğru ağız bakımı yapmanın faydalarını anlatacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa