Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği İcra Heyeti, Türk Eğitim Vakfı’nın 55. Yılı'na özel “Birlikte Okuyalım” konseri düzenledi.

        Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda gerçekleşen konserde İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği İcra Heyeti sahne aldı. Şef Aydemir Tuncer Yönetiminde gerçekleşen konserin ilk bölümünde fasıl, ikinci bölümünde ise solo şarkılar seslendirildi. Salonu dolduran Antalyalılar Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel eserlerini koro ile birlikte seslendirdi. Sanatseverler alkışlarıyla da eserlere eşlik etti.

        Tev’den teşekkür plaketi

        Keyifli gecenin sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Deniz Filiz, Şef Aydemir Tuncer’e çiçek takdim etti. Türk Eğitim Vakfı Antalya Şube Yürütme Kurulu Başkanı Arzu Aslan Kartal da konserin gerçekleşmesine sağladıkları katkı için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek adına Deniz Filiz’e ve Şef Aydemir Tuncer’e plaket takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa