Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde bu sezon yeni bir şampiyonluk mücadelesine hazırlanan Muratpaşa Belediyespor, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

        Voleyboldan basketbol ve futbola, jimnastikten haltere, drondan espor’a 12 branşta 650 lisanslı sporcuya sahip Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Muratpaşa Belediyesi’nde gerçekleşen genel kurulda faaliyet ve denetim raporu kabul edilirken seçimler de yapıldı. Buna göre yönetim kurulu üyeliklerine Özcan Yılmaz, Murat Şimşek, Ahmet Öztürk, Yusuf Emre Ertugan, Zühtü Şahin, Derya Karakoç, Bülent Ataş, Yener Altıntaş, Hasan Ercüment Taşdemir, Mehmet Akif Barış Çevik, Ali Müncester seçildi. Denetim Kurulu ise Hüseyin Sarı, Ramazan Diremler, Güray Yılmaz’dan oluştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa