Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı Belediyesi, HayatPark’ta sabah başlayıp gece yarısına kadar devam eden etkinliklerle vatandaşlara 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşattı.

        Konyaaltı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci yılı kutlamalarında HayatPark’ta gece geç saatlere kadar süren çeşitli aktiviteler düzenledi. 23 Nisan sabahı çocuk kortejiyle başlayan etkinlikler çocuklara yönelik organizasyonlarla gün boyu sürdü. Gün batana kadar devam eden etkinliklere iftar dolayısıyla bir süre ara verilirken, coşku iftar sonrası kaldığı yerden devam etti. İlk olarak Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu farklı yörelere has oyunlarıyla izleyicilerin karşısına çıkarken, sonrasında özellikle 90’lı yılların şarkıları ve milli marşlarla 23 Nisan coşkusunu zirveye tırmandıran Cengiz Ateş, vatandaşlara keyifli bir bahar akşamı yaşattı. Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, çocuklara HayatPark’ta yaşanan gün gibi güzel bir gelecek bırakmak istediklerini söyledi. Bostan, konuşma sonrasında solist Cengiz Ateş’e çiçek ve plaket takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa