Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turizm kenti Antalya’da hava sıcaklığı 30 dereceye yaklaştı. Bunaltıcı havada derinliği 5 metreyi bulan kanala giren gençlerin zaman zaman ters takla ve balıklama atlaması ise yürekleri ağza getirdi.

        Tüm yurtta etkili olan sıcak hava dalgası turizm kenti Antalya’da da etkisini göstermeye başladı. Kentte hava sıcaklığı öğle saatlerinde 29 dereceyi, nem oranı ise yüzde 30'u buldu. Bunaltıcı havada gençlerin serinlemek için ise adresi su kanalı oldu. Muratpaşa ilçesinde bulunan Cırnık Köprüsü'ne gelen gençlerin tehlikeli serinliği yürekleri ağza getirdi. Derinliği 5 metreyi bulan kanala atlayan gençler, uzun süre suda vakit geçirdi. Gençler zaman zaman ters takla ve balıklama atlayışlarla tehlikeli hareketler de sergiledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa