Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, kar yağan bölgelere gidemeyen ailelerin çocukları için Toros Dağları'ndan 40 kamyona yüklenerek getirilen 400 ton karla 'KAR-NE Şenliği' düzenlendi.

        İlk ve orta dereceleri okullarda yarıyıl tatilinin başlamasının ardından Manavgat'ta eğitim gören ve ailelerinin işleri nedeniyle kar yağan bölgelere gidemeyen çocuklar için Toros Dağları'ndan getirilen kar eşliğinde şenlik düzenlendi. Manavgat Belediyesi tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenen 'KAR-NE Şenliği' için Akseki ilçesindeki dağlardan 40 kamyona yüklenen yaklaşık 400 ton kar getirildi. Sabah erken saatlerde Atatürk Kültür Merkezi önüne aileleriyle birlikte gelen çocuklar, kar topu oynadı, karda kaydı ve gönüllerince eğlendi. Şenlik kapsamında Atatürk Kültür Merkezi önünde şişme oyun alanları oluşturulurken, çocuklara pamuk şeker ve ekmek arası sucuk da dağıtıldı.

        Çocuklarla birlikte şenlik alanında buluşan Manavgat Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen, "Çocuklarımız mutluysa biz mutluyuz. Çocuklarımız mutluysa o kent mutlu. Onların her biri birer melek, onları öyle görüyoruz. Aynı temizlik ve ruhla geleceğe taşınmalarını istiyoruz. İşlerinin yoğunluğu veya ekonomik koşullar itibariyle kar olan yerlere gidemeyen, buna vakit bulamayan ailelerimiz var. Biz ona öncülük edelim, karı çocuklarımızın ayağına getirelim istedik" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa