Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik’in Gebiz Mahallesi’nde bulunan Gebiz Merkez Camii’nin bakım, onarım, tadilatını gerçekleştirdi. Çalışmaların son aşamasında caminin dış cephe boyası yapıldı.

        Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Başkan Böcek, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde gerçekleştirdiği Serik ziyareti kapsamında muhtar ve vatandaşlara verdiği Gebiz Merkez Cami’nin bakımıyla ilgili sözünü tuttu. “Camiler bizim için çok önem arz etmektedir” diyerek yıllardır bakımsız olan caminin boyanacağı sözünü veren Başkan Böcek bununla da kalmadı caminin tüm eksiklerinin

        giderilmesi ve bakımının yapılması talimatını verdi. Caminin kubbelerinden şadırvanına kadar tüm eksiklerini gideren, bakım ve onarım yapan ekipler caminin dış cephesini de boyadı. Çalışmaların ardından pırıl pırıl bir görünüme kavuşan caminin bu hali vatandaşın takdirini kazandı. Başkan Böcek’in verdiği sözü yerine getirmesinden mutluluk duyan mahalle sakinleri Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa