Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’da sevdiği kızla evlenebilmek için bir iş yerinden 25 bin dolar değerinde altın ve gümüş çaldığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.

        Edinilen bilgiye olay, göre geçtiğimiz 4 Ekim günü saat 02.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Selçuklu Mahallesi'nde meydana geldi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, altın ve gümüş ürünlerin satıldığı bir iş yerinden 25 bin dolar değerinde takının çalındığı ihbarıyla harekete geçti. Bölgedeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelilerin Umut A. ve Ercan V. olduğunu, hırsızlık öncesinde plan yaptıklarını belirledi.

        Umut A. ve arkadaşı Ercan V.'nin, soymaya karar verdikleri iş yerine yakın bir pansiyonda kaldıkları, gece olunca yan taraftaki hamama girip bir süre kaldıkları, daha sonra iş yerine girip soygunu gerçekleştirdikleri iddia edildi. Şüphelilerin fark edilmemesi için iş yerinin önüne bir kamyonet çekerek kameraların açısını kapattıkları görüldü.

        İki şüpheli gözaltına alınırken, elden çıkaramadan ele geçirilen 25 bin dolar değerindeki takılar iş yeri sahibine teslim edildi.

        Umut A. emniyetteki ifadesinde, sevdiği kızı kaçırmak için hırsızlık yaptığını, ürünleri ellerlinden çıkaramadan polisin yakaladığını söylediği belirtildi.

        2 şüpheli, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa