Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyük Antalyaspor Derneği üyeleri Aksu’da bulunan Türkiye’nin ilk tematik lisesi olan Aksu Uçak Lisesi’ne koliler dolusu kitap hediye etti.

        Büyük Antalyaspor Derneği Başkan Yardımcısı Serkan Kasapoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Ersan Göbelek, Anıl Yücel Akgül, Ali Topuz, Ahmet Butgül, Recep Aktepe Aksu İlçesi’nde bulunan Türkiye’nin ilk tematik lisesi Aksu Uçak Lisesini ziyaret etti. Okul müdürü Haldun Çevik tarafından karşılanan dernek üyeleri, okul hakkında bilgi aldı. Antalyaspor hakkında okul müdürü Haldun Çevik ile bir süre sohbet eden üyeler, daha sonra okulun bahçesinde bulunan Boeing 737400 tipi uçağın içerisinde gezdi. Dernek üyeleri ziyarette yanında getirdikleri 5 koli kitabı uçak içerisinde hazırlanan kütüphanede kullanılmak üzere liseye hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa