Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Antalya’nın Manavgat ilçesindeki otellerden hırsızlık yapan 2 şüpheli, Kemer ilçesinde yakalandı.

        Manavgat’ın Kızılot Mahallesindeki otellerde meydana gelen hırsızlık olaylarının ardından Çenger Jandarma Karakolu ekipleri çalışma başlattı. Jandarma, olay yerlerindeki delillerden yola çıkarak kimliklerini belirlediği A.İ.M. ve H.İ.C.’yi Kemer ilçesinde yakalayıp Manavgat’a getirdi.

        Jandarmadaki işlemlerin ardından Manavgat Adliyesine çıkarılan A.İ.M. ve H.İ.C. tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.

        Kızılot bölgesinde bulunan otellerde turistlerin odalarından ve otellerdeki işyerlerinden elektronik malzeme ve para çalan hırsızların, çaldıkları elektronik malzemeleri Adana’ya göndererek sattırdıkları belirlendi.

        Manavgat’ta kapanan bir otelde çalıştıkları oteldeki boş zamanlarında hırsızlık yaptıkları belirlenen şüphelilerin, çaldıkları bir motosikleti de sattıkları belirlenirken, motosiklet satıldığı yerden alınarak sahibine teslim edildi. Motosikleti alan kişi hakkında da hırsızlık malı satın almak suçundan işlem yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa