Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Belediyesi, yeni eğitimöğretim yılında, okula başlayacak olan öğrencileri motive etmek, ailelere de destek olmak amacıyla 6 bin adet çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

        Manavgat Belediyesi yeni eğitim yılı öncesinde içerisinde bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği tüm kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çanta dağıttı. Çantalar aynı zamanda kentin 78 kırsal mahallesindeki öğrencilere de ulaştırılıyor. Aileler çanta yardımından, öğrencilerin okuduğu okullardan alacakları öğrenci belgesi ile Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşlerin Müdürlüğüne müracaat ederek faydalanabilecek.

        Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Dağıtılan çantalar içerisinde öğrencilerin kırtasiye ihtiyacını karşılayabilecek malzeme bulunuyor. Kentimizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere her konuda olduğu gibi eğitim konusunda da verdiğimiz destek aralıksız devam edecek. Yeni başlayan eğitim yılı dolayısıyla öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa