Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Lisesi 12’incisi sınıf öğrencisi motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

        Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Korkuteli’ne bağlı Sülekler Mahallesinde, Tefenni istikametinden Korkuteli’ne gelen M. E. idaresindeki 15 FF 437 plakalı otomobil, aynı istikamette gelen Korkuteli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12’incisi sınıf öğrencisi Ekrem Sarı’nın (17) kullandığı plakasız motosiklet ile çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Ekrem Sarı, ağır yaralandı. Sarı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Lise öğrencisi Sarı, sabaha karşı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12’incisi sınıf öğrencisi Ekrem Sarı, öğle namazının ardından Sülekler Mahallesinde toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa