Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kore gazisi Hasan ve eşi İlkay Yarıcı çiftini evlerinde ziyaret etti. Başkan Tütüncü, yaşlı çifti yormamak için çay servisini kendisi yaptı.

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği yaşlı bir çifti hem yormamak, hem de daha fazla sohbet edebilmek amacıyla çay servisini bizzat kendi yaptı. Elmalı’ya yaptığı ziyaret sonrası Korkuteli’ne uğrayan Başkan Tütüncü, önce kendi anne ve babasının, ardından Antalya’da tanıştığı ve sürekli hal hatırını sorduğu 85 yaşındaki Kore Gazisi Hasan ile 73 yaşındaki eşi İlkay Yarıcı çiftinin evine konuk oldu. Tütüncü, İlkay nineyi yormamak ve zaman kazanmak adına mutfağa geçerek doldurduğu çayları, kendi eliyle servis etti. Başkan Tütüncü, başının tacı olan anne ve babasına gittiğinde de çay servisini kendisinin yaptığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa