Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Kültür Yarışmasının Kemer birincisi, Tuğba Kavuz oldu.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün işbirliğince düzenlediği, kadın çiftçilere yönelik bilgi ve kültür yarışması Kemer Turizm Otelcilik Okulu Uygulama Otelinde gerçekleşti.

        Yarışmaya, Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim Irmak (Jüri Başkanı) İbrahim Irmak, Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarım Şube Müdürü Bülent Yüksel, Kemer İlçe Müdürü İbrahim Zeytinciler, Döşemealtı İlçe Müdürü Dr. Funda Ayar Şensoy, Siyasi parti temsilcileri, Kurum Amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Kemer’de Birincinin adı Tuğba Kavuz

        4 kadın yarışmacının kıyasıya yarıştığı yarışmada Tuğba Kavuz 1’inci oldu. Yarışmaya katılan kadın çiftçilere tarım, hayvancılık ve gıda konularında 15 soru yöneltildi. 2’nci Keziban Karataş olurken 3’üncü Türkan Adaletli oldu. Yarışma birincisi, Tuğba Kavuz 2 Bin TL, ikinci Keziban Karataş Bin 200 TL, üçüncü Türkan Adaletli 800 TL’lik para ödülü verildi.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm yarışmacılara Çiçek ve Termos hediye edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa