Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, 79 eylül tarihleri arasında bu yıl birincisi düzenlenen Akseki Günleri Kültür ve Sanat Festivali’ne katkı sağlayan ve katılan herkese teşekkür etti.

        Belediye Başkanı Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri Akseki Günleri Kültür ve Sanat Festivalinde kültürlerini yaşatmaya çalıştıklarını söyledi.

        3 gün süren festivalde yapılan etkinliklerin sadece yöreye ait olduğunu belirten Uysal, "Yapmış olduğumuz bu etkinlik sadece Akseki'mizde bize ait olan kültürümüz, ananelerimizi, gelenek ve göreneklerimizi Antalya'ya ve Türkiye'ye duyurmaya çalıştık. Bu konuda bize yardımcı olan Ceceler halkına teşekkür ediyorum. Burada bir ilki başlattık. Ben diliyorum bundan sonra Akseki farkındalık yaratarak devam edecektir. Eskiden olduğu gibi bütün dünya bizim gelenek ve göreneklerimizi görmek için buraya gelecektir. Gelecek yıl diğer mahallelerimizdeki tüm yaşanmış geleneklerimizi de içine olarak Türkiye geleneğini sunmaya çalışacağız." dedi.

        Bu etkinliği düzenlerken en büyük desteği Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır'ın verdiğini söyleyen Uysal, "Kaymakamımız festivalin düzenlenmesinde beni yüreklendirerek büyük destek verdiler. İnsan bir şey yaparken bunun beğenilmesini ister. Kaymakamımız, Eğitim Hayratı Derneği başkanımız Atom Mahmut Duruk, büyük destek verdiler. Akseki Antalya ve Türkiye coğrafyasında Aksekili olarak kendini kabul ettiriş, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile damgasını vurmuştur. Çok göç verdiğimiz için burada kalan halkımızın Sosyal ve kültürel hayatına değişiklik yapmak için çaba sarf ediyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa