Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyesi’nin Yaz Spor Okulu öğrencileri, Türkiye’nin ilk tematik meslek lisesi olan Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan ‘Yolcu Uçağını’ gezdi.

        Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri tarafından eğitim için kullanılan ‘Yolcu Uçağı’ çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Uçağın içinde bulunan yolcu kabin bölümü, uçak kütüphanesi, uçak müzesini çocuklar, büyük bir beğeni ile inceledi. Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulu öğrencileri, kokpit içine girerek pilot koltuğuna oturdu ve bol bol fotoğraf çektirdi. Yolcu Uçağı’nda çok keyifli vakit geçiren öğrencilerin bazıları da ilk kez uçak görmenin ve uçağa binmenin heyecanını yaşadılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa