Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalyaspor’da görevi bırakmaya hazırlanan başkan Cihan Bulut, sürpriz bir transfer açıkladı. Bulut, sosyal medya hesabından daha önce prensipte anlaşma sağlanan orta saha oyuncusu Abdelaziz Barrada’nın Antalyaspor’a transferinin gerçekleştirdiğini duyurdu. 2 yıllık anlaşma sağlanan Faslı oyuncu, 10 numara pozisyonunda görev alıyor.

        Geçtiğimiz hafta olağanüstü genel kurul kararı alınan Antalyaspor’da, görevi bırakmaya hazırlanan kulüp başkanı Cihan Bulut, daha önce prensipte anlaşmaya vardıkları 29 yaşındaki Faslı orta saha oyuncusu Abdelaziz Barrada ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından AlNasr'da forma giyen Barrada, kulüp tesislerine gelerek başkan Bulut ile el sıkıştı.

        Kulüpten resmi açıklama

        Transfer ayrıca, Antalyaspor kulübü resmi sitesinden ‘Kulübümüz, orta saha oyuncusu Abdelaziz Barrada ile yaptığı görüşmeler sonucunda 2 yıllık anlaşmaya varmıştır’ şeklinde duyuruldu.

        10 numara pozisyonunda oynuyor

        Getafe ve Marsilya formalarını giyen Barrada, 20152017 yılları arasında Fas Milli takımında da görev aldı. Son olarak AlNasr'da forma giyen Barrada çıktığı 13 maçta 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. Barrada, 10 numara pozisyonu ve kanatlarda da görev alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa