Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde bulunan Adrasan sahili 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından temizlendi.

        Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, tatil merkezi Adrasan’da 9 günlük bayram tatilinin sona ermesiyle özel temizlik çalışması yaptı. Uzun süren Bayram tatili süresince tatilciler Adrasan’a akın etti. Bu nedenle plajlarda yoğunluk yaşandı. Artan çevre kirliliği nedeniyle Temizlik Ekipleri Adrasan’da özel bir temizlik çalışması yaptı.

        Kumluca Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman Falay, “Adrasan Mahallemiz, yaz mevsiminde tatil yapmak için yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği turizm merkezlerindendir. 9 günlük Bayram tatilinde yerli ve yabancı turistlerimizin Adrasan’ı tercih etmesi işletmeler ve Adrasan halkı için kazanç elde etme açısından sevindiricidir. Bayram tatilinde tatilciler Adrasan’a akın etmiştir. Yoğunluk arttığı için Belediyemiz Temizlik Ekiplerinin gözünden kaçmış veya yeterli olamamış olabilir. Bu yüzden Adrasan Mahallemizin 3 kilometrelik plajında özel bir temizlik yaptık” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa