Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın İbradı ilçesi’nde Ormana Üzüm Festivali 51. kez düzenlendi.

        Düğmeli evleriyle dikkatleri çeken İbradı’nın Ormana Mahallesi'nde düzenlenen 51. Üzüm Festivali yoğun bir katılımla gerçekleşti. Festivale AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ruhi Beşiktaş, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, Festival Komite üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Bu tür festivallerin kültürel mirasın nesilden nesile aktarılması için bir fırsat olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ruhi Beşiktaş, “İnsanları toplumla buluşturan, onların ekonomik, kültürel, sanatsal etkinliklerini birbirine aktarmalarına vesile olan bu etkinlikleri sadece müziksel, sanatsal anlamda anlamamak lazım. Festivallerin aynı zamanda ekonomik yönden ve bölgenin tanıtımına çok büyük faydası var” dedi. Konuşmasının ardından Başkan Vekili Ruhi Beşiktaş’a ve festivalin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

        51. Geleneksel Ormana Üzüm Festivali Sanatçı Ankaralı Ayşe ve Gaye Aksu konseriyle devam etti. Geç saatlere kadar süren konserde vatandaşlar büyük bir coşku yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa