Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonun da bir miktar esrar ve 17 kök Hint keneviri ele geçilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

        Alanya Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Alanya’nın kırsalın da bulunan Bucak Mahallesi’nde uyuşturucu yetiştirildiği bilgisine ulaşması üzerine harekete geçti. Tespit üzerine 2 ayrı adres baskın düzenleyen ekipler, Mehmet Ç. ait evde saksıya ekili vaziyette 8 kök Hint keneviriyle 100 gram esrar, Mustafa G.’nin evinde ise 9 kök Hint keneviri ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan Mehmet Ç. Ve Mustafa G. Karakoldaki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa