Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nde yetişen gençlerden oluşan erkek su topu takımı, Mersin’de düzenlenen U17 Erkekler Bölgesel Lig müsabakalarında Kepez’i ve Antalya’yı temsil edecek.

        Kepez Belediyesi’nin hizmete açtığı Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu’nda yetişen ve 11 16 yaş grubundaki gençler, Kepez Belediyespor’un su topu takımında yer alıyor. Kendilerinden yaşça büyük diğer sutopu takımlarıyla karşılaşmalara çıkacak “Kepez’in Sutopu Kaplanları” ilk resmi müsabakalarına çıkmak üzere Mersin’e gitti. 1719 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek müsabakalarda tüm takımlar toplamda dört maça çıkacak. Kepez’in Sutopu Kaplanları’nın karşılaşacakları takımlar sırasıyla şöyle; Selçuklu Belediye, Kayseri Gençlik Hizmetleri., Palacı Gençlik, Bursa BŞB.

        Ünlüoğlu, başarılar diledi

        Sporcu gençler için her türlü imkanı oluşturmaya ve onlara en iyi şartlarda eğitim vermeye çalıştıklarını belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Kepezimizde bir ilki yaşıyoruz. Modern tesislerimizde yetiştirdiğimiz su topu takımımızdaki çocuklarımız Bölgesel Lig’lerde Kepezimizi ve Antalya’mızı temsil ediyor. Bu bize gurur veriyor, su topu takımımıza güveniyorum ve tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa