Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında mükellef borçlarını yapılandırmaya devam ediyor. Emlak ve çevre temizlik vergisi dışında kalan tüm vergi borçlarının yapılandırılmasına yönelik işlemler 27 Ağustos günü saat 20.00’ye kadar devam edecek. Yapılandırma fırsatını kaçıran vatandaşların Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne şahsen müracaat edebileceği gibi, telefonla ve ya internet üzerinden de müracaatta bulunabileceği bildirildi.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelir Şube ve İlan ve Reklam Şube Müdürlükleri 7143 Sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanunun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından başladığı yapılandırma işlemlerine devam ediyor. 31 Temmuz’da biteceği duyurulan ancak daha sonra 27 Ağustos’a kadar uzatılan yapılandırmadan bugüne kadar 6405 vatandaşın yararlandığı bildirildi.

        Telefonla da başvuru yapılabiliyor

        Antalya Büyükşehir Belediyesi yapılandırmanın son günü olan 27 Ağustos günü saat 20:00’ye kadar vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceği, yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne şahsen başvurabileceği gibi, gelme imkanı olmayan mükellefler ise telefondan işlemlerini gerçekleştirebileceği kaydedildi..

        Taksitlendirme seçeneği de var

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa