Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Antalya Ticaret İl Müdürlüğü tarafından 2.el motorlu kara taşıt ticareti yönetmeliği ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

        MATSO çok amaçlı otogar toplantı salonunda 15 Ağustos tarihinde gerçekleşecek toplantıya konuşmacı olarak Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca katılacak.

        MATSO Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Boztaş İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmeliğin 13 Şubat 2018 tarih ve 30331 sayılı Resmi Gazetede yayımlandığını hatırlatarak yönetmenliğin ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticaretine ilişkin usul ve esasların düzenlenmesi amacıyla hazırlandığını söyledi. Boztaş, “Yönetmelik ile ikinci el motorlu kara taşıtı ticaretinin işletmesi adına yetki belgesi alan tacirler ile esnaf ve sanatkârlar tarafından yapılması öngörülmüştür. Bu kapsamda olan üyelerimiz ve bu işle iştigal eden halkımıza yönelik olarak bilgilendirme toplantısı düzenliyoruz. Toplantıya üyelerimiz ve konuyla ilgilenen halkımız davetlidir. Sektöre girmek isteyen ya da sektöre girmeyi düşünenleri mutlaka toplantıya katılmalarını öneriyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa