Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyesi, başta gıda üreten işletmeler olmak üzere denetimlerini arttırdı.

        Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi başta tatlı üretim ve satışı yapılan yerler olmak üzere gıda üretimi yapılan işyerlerine denetim gerçekleştirdi. Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla sıkılaştırılan denetimler bayramın vazgeçilmezi tatlı ve şekerleme üretimi yapılan yerlerde, hijyen denetimi ile ürünlerin gramajının standartlara uygun olup olmadığı kontrol edildi.

        Hijyen denetimi yapılıyor

        Zabıta ekipleri, vatandaşların ağız tadıyla, sağlık koşullarına uygun gıda tüketmeleri için özellikle pide, ekmek ve tatlı üretimi yapan işletmelere yoğunlaştı. Nüfusu 600 bine yaklaşan Kepez’deki 157 fırın ve unlu mamul işletmelerinde, koşullara uygun hizmet verilip, verilmediği kontrol ediliyor. Zabıta ekipleri, denetimler sırasında eksiklik gördüğü işletmelere önce ihtar veriyor, sonraki denetimlerde ise eksikliklerin giderilmemesi halinde cezai işlem uyguluyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa