Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Yunanistan’da düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda 40 kiloda altın madalya kazanan 12 yaşındaki Abdülkadir Afşin’e saat hediye etti.

        Yunanistan’ın Selanik Şehrinde düzenlenen Judo Minikler Balkan Şampiyonası’nda 46 kiloda ülkemizi temsil eden Göynüklü 07 Kemer Gençlik Spor Kulübü Sporcusu 12 yaşındaki Abdülkadir Afşin altın madalya kazandı. Başarılı sporcu Afşin Kemer’de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile bir araya geldi.

        Genç sporcuyu kutlayan Başkan Türel, Afşin’e başarılı ve bol madalyalı bir spor yaşamı diledi. Afşin’in Yunanistan’da elde ettiği başarı üzerine kendisine bir saat hediye eden Başkan Türel ile genç sporcu arasında keyifli bir sohbet yaşandı. Başkan Türel, Afşin’e hediye ettiği saatin arkasına bakmasını söyledi. Afşin saatin arkasına baktığında Başkan Menderes Türel’in imzasının bulunduğunu gördü. Başkan Türel, daha sonra genç sporcuya kendi kolundaki saati çıkartarak uzattı ve arkasına bakmasını istedi. Afşin Başkan Türel’in saatinin arkasına baktığında Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının bulunduğunu gördü. Başkan Türel genç sporcuya, “Ben Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan imzalı saat takıyorum sen de bundan sonra benim imzamı taşıyan saati takarsın” diyerek güzel temennilerde bulundu.

        Genç sporcu hediye için Başkan Türel’e teşekkür ederek, girdiği diğer yarışmalardan da altın madalya ile dönme sözü verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa