Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı Belediyesi, Bahtılı ve Çakırlar Mahallesi ile Uncalı ve Molla Yusuf Mahalleleri’ne alternatif yol oluşturan 1485 sokağı sıcak asfalt ile kaplıyor.

        Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2018 yılı sıcak asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekipler, vatandaşların çok sık kullandığı Bahtılı ve Çakırlar Mahallesi ile Uncalı ve Molla Yusuf Mahallesi’ni birbirine bağlayan 1485 ve 1456 sokaktaki alternatif yolda sıcak asfalt çalışması başlattı. Alt zemini yenilenen iki sokak, sıcak asfalt ile kaplanacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Molla Yusuf Mahallesi’nde bu çalışmada bin 700 ton sıcak asfalt dökecek.

        “21 bin ton sıcak asfalt dökeceğiz”

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Molla Yusuf Mahallesi’nde Göksu Çayı Köprüsü’nün tamamlanmasıyla bölgeye önemli bir alternatif yol oluşturduklarını söyledi. Başkan Böcek, “Ekiplerimiz 1485 ve 1446 sokakta sıcak asfalt çalışmalarına başladı. İki sokağın sıcak asfalt ile kaplanmasıyla vatandaşlarımızın alternatif yol olarak kullandığı bu güzergahımızı tamamen sıcak asfalt ile kaplamış olacağız. Bu çalışmada bin 700 ton sıcak asfalt kullanılacak. Yıl sonuna kadar Konyaaltı Bölgemizin muhtelif yerlerindeki yol çalışmalarında 21 bin ton sıcak asfalt dökeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa