Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde hizmet veren esnaflar için tekne turu düzenlendi.

        Korkuteli Esnaf ve Sanatlaralar odası Başkanlığı, her yıl gelenekselleştirdiği tekne tununun 5’incisini hafta sonu Korkuteli İlçe esnaflarının katılımı ile gerçekleştirdi. Esnaflar için Fethiye 12 adalara düzenlenen tura 170 kişi katıldı. Etkinliğe katılan esnaflar Fethiye’de denize açılarak tekne içinde stres attılar.

        Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Fahrettin Özbek, “Esnaflarımız eşleri ve aile olarak günü birlik Fethiye ilçesi 12 adalara tekne turu düzenledik. Sabah erkenden Fethiye’ye hareket ettik. Tekneyle 12 adaların güzel koylarını akşam kadar gezdik. Bizim ve personel için güzel bir gezi oldu. Esnaf arkadaşlarla birlikte hem eğlendik hem de iş stresi attık. En önemli de kaynaştık. Bundan böyle her yıl düzenlediğimiz tekne turumuz devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa