Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serik Belediyesi tarafından Serik’te yaptırılan Modern Kapalı Pazar Yeri Projesi’nde çalışmalar sona yaklaştı. Kökez Mahallesinde hem pazarcı esnafının hem de Serik halkının daha rahat ve hijyenik koşullarda alışveriş yapma imkanı sağlayacak olan kapalı Pazar alanı, Cuma günleri Pazar yeri, diğer günlerde otopark olarak hizmet verecek.

        Başkan Çalık: " Önceliğimiz vatandaşın ne istediğidir"

        500 metre uzunluğunda ve 11 metre genişliğinde yapılan ve Serik halkına uzun yıllar hizmet verecek olan modern kapalı pazar yeri inşaatını yerinde inceleyen Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık; “Önceliğimiz vatandaşlarımızın ne istediğidir ve ihtiyaçlarının ne olduğudur. Bir projeye başlamadan önce kalıcı ve uzun soluklu çözümlerle gelecekte sorunsuz bir şehir oluşturmanın hesaplarını yapıyoruz. Bu projemiz ile birlikte halkımız gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilecekleri ortama kavuşacaklar. Ayrıca pazarcı esnafımızda vatandaşa daha rahat ve sağlıklı bir ortamda hizmet verecekler. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa