Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından ortaklaşa düzenlenen çalışmada, camilerde düzenlenen yaz Kur’an kursuna katılan öğrencilere yönelik eğitici bilgiler verildi.

        Emniyet Ekipleri Camilerde düzenlenen Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilere, trafik kuralları, genel güvenlik, park’ta, bahçede ve dışarıda oynarken yabancı ve takmadıkları şahıslara karşı istismar ve kaçırma olaylarına karşı ne yapmaları anlatıldı. Çocuklara tanımadıkları şahısların rahatsız etmeleri sırasında bağırmaları veya nara atmaları tavsiye edildi.

        Ayrıca öğrencilere, 112 acil arama merkezinin hangi amaçlarla kullanıldığı ve önemi anlatıldı. Eğitimlerin sonunda öğrencilere Puzzla ve su matarası hediye edildi.

        Kumluca İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, “Ülkemizde yaşanan istismar ve kaçırma olaylarından sonra ilçemizde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı çocuklarımızın daha tedbirli olmaları amacıyla bu tür eğitimlere başvurduk. Aynı olayların bir daha yaşanmaması için çocuklarımıza yönelik vereceğimiz eğitimler devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa