Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA, turist sayısında 18 Temmuz itibarıyla 6 milyon bandını geçerek, 6 milyon 58 bin 854 rakamına ulaştı.

        Antalya turizmi, 2016'da Rusya ve Avrupa pazarı, 2017'de de Avrupa pazarında yaşanan düşüşler nedeniyle çok kötü iki yıl geçirdi. Oda fiyatlarının da düşmesine neden olan iki kötü yılın ardından 2018'e hem Rusya hem Avrupa hem de diğer pazarlarda yükselişle başlayan kent, yılın yarısı geçildiğinde, tarihinin en iyi yılı olan 2014'ü geride bırakarak, yeni rekorlara imza atıyor. 14 Haziran itibarıyla 4 yıl önceki rakamları geçen Antalya, bir rekor daha kırdı.

        Kent, 6 milyon turist barajını da 18 Temmuz'da geçti. Bu tarihe kadar Antalya'ya gelen turist sayısı, 6 milyon 58 bin 854 oldu. Bu dönemde, en çok turist ağırlanan 2014'ün rakamları da 285 bin arttı. Aynı dönemde geçen yıla göre turist sayısı 1 milyon 547 bin 654 artarken, oransal artış ise yüzde 34 oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa