Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Manavgat ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken motosiklet çarpan kadın yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

        Kaza, ManavgatAntalya D400 Karayolu Ilıca mevkiinde meydana geldi. Ali K.’nın kullandığı plakasız motosiklet, IlıcaKumköy kavşağını 100 metre geçtikten sonra D400 Karayolunda yolun karşısına koşarak geçmeye çalışan Emine Ş.’ye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Emine Ş. yolun 34 metre ilerisine savrulurken, motosiklet sürücüsü Ali K. ve yanında bulunan arkadaşı Mercan A. devrilen motosiklet ile birlikte yerde sürüklendi.

        Yaralılar, çevredeki vatandaşların ilk müdahalesinin ardından olay yerine gelen ambulanslarla Manavgat’ta bulunan hastanelere kaldırıldı. Side Özel Anadolu Hastanesine kaldırılan motosiklet sürücüsü Ali K.’nın durumunun ağır olduğu, tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği bildirildi.

        Diğer taraftan kaza anı ve sonrasında yaşananlar yol kenarındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Kazayı gören vatandaşlar, motosikleti kullanan gencin kadına çarpmamak için her şeyi yaptığını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa