Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyesi, 1114 Ekim’de 3’üncüsünü düzenleyeceği Kaleiçi Oldtown Festivali’nin tanıtımı için Ağustos’ta Rusya’da düzenlenecek Türkiye Festivali’nde yer alacak.

        Muratpaşa Belediyesi, UNESCO Dünya Kültür Miras listesinde yer alan tarihi kent merkezine sahip şehirleri buluşturduğu Kaleiçi Old Town Festivali’nin 3’üncüsünü 1114 Ekim tarihlerinde düzenliyor. Bu yıl Rusya’nın onur konuğu ülke olarak katılacağı festivalin yurtdışı tanıtım turu Moskova’yla başlıyor.

        Moskova’da, 1012 Ağustos’ta 2’ncisi düzenlenecek Türkiye Festivali’nde Muratpaşa Belediyesi, hem Kaleiçi Oldtown Festivali’ne Rusları davet edecek hem de Antalya’nın eski kent merkezi Kaleiçi’nin tanıtımını gerçekleştirecek. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, festivalin gerçekleştirileceği Ekim ayının Antalya’ya gelen Rus turist sayısının azalma eğilimine girdiği bir dönem olduğunu belirterek, “Rusya’da gerçekleştireceğimiz Kaleiçi Oldtown Festivali bu açıdan önemsiyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa