Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 15 Temmuz tarihinin Türk demokrasi tarihine kazınacak bir demokrasi zaferi olduğunu söyledi.

        15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY tarafından Anayasal düzene, Türk demokrasisine ve milli iradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin kahraman milletin destansı direnişiyle bertaraf edildiğini hatırlatan Ulcan," Bu hain girişimi bertaraf ederek, Türkiye’nin kaderini değiştiren, genç, yaşlı, kadın, erkek demeden vatanına, milletine, milli iradeye ve hukuk düzenine sahip çıkan aziz milletimiz, onurlu duruşu ile her türlü takdirin üzerinde olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa