Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Hatay'da enkaz altında kalan 1 yaşındaki bebek, Antalya'dan giden itfaiye ekiplerince enkazdan kurtarıldı.

        Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeye giden ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

        Hatay'da görev yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri enkaz altında kalan 1 yaşındaki kız bebeğe ulaştı.

        İtfaiye eri, enkazdan kurtardığı bebeği "Kuzum" diye öperek battaniyeye sardı ve ambulans ekiplerine teslim etti.

        - Antalya itfaiyesi 24 kişiyi enkazdan sağ çıkardı

        AFAD koordinasyonunda Hatay ve Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmalarını sürdüren Antalya itfaiyesi dünden bu yana 24 kişiyi enkazdan sağ çıkardı.

        Belediye ekipleri, Kahramanmaraş'ta yıkılan binanın enkazında kalan 18 yaşındaki Samet isimli genci de saatler süren titiz çalışmayla kurtardı.

        Öte yandan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in depremden etkilenen Adana ve Hatay'a gittiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa