Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da 9-12 Şubat'ta düzenlenmesi planlanan Antalya Bisiklet Turu (Tour Of Antalya powered by AKRA), Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle iptal edildi.

        Antalya Bisiklet Turu'nun sosyal medya hesabından "çok üzgünüz" başlığıyla yapılan açıklamada, "Ülkemizde 6 Şubat saat 4.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Pek çok kentte hissedilen depremin artçı sarsıntıları maalesef devam etmektedir. Depremden sonra ülkede acil durum ilan edilmiş olup, 4. seviye olarak belirlenmiştir. 9-12 Şubat tarihlerinde düzenlenmesi planlanmış olan uluslararası bisiklet yarışı Tour Of Antalya powered by AKRA organizasyonu iptal edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

        Açıklamada ayrıca, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifa diler, anlayışınız için teşekkür ederiz." görüşlerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa