Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Türkiye Golf Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Golf Milli Takımı Aday Kadro Kış Kampı sona erdi.

        Belek Turizm Merkezi'ndeki Antalya Golf Kulübündeki kış kampına, TGF Golf Milli Takımı antrenörleri Gencer Özcan, İhsan Gencay Asan ve Begüm Yılmaz ile 32 sporcu katıldı.

        Yurt içi ve yurt dışındaki müsabakaların turnuva takvimine hazırlanılması amacıyla günde çift antrenmanla gerçekleştirilen TGF Golf Milli Takım Aday Kadro Kış Kampı'nda, farklı formatta bireysel ve takım maç oyunları, kondisyon, koordinasyon çalışmalarıyla kısa mesafe çalışmaları yapıldı.

        Kampta sporcuların fiziksel, zihinsel, teknik ve taktik olarak gelişimini arttırıp, oyuncuların başarısını daha yukarıya taşıyacak çalışmalar hedeflendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa