Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da belediyedeki işinden çıkarılınca silahla gittiği şantiyede bir kişiyi yaraladıktan sonra etkisiz hale getirilerek gözaltına alınan temizlik işçisi, tutuklandı.

        Temizlik personeli olarak çalıştığı belediyedeki işine bir süre önce son verilen S.Ç. (38), Aspendos Bulvarı'ndaki Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Şantiyesi'ne gitti.

        İddiaya göre, şube müdürü M.E. ile tartışan S.Ç. daha sonra yanında getirdiği silahı müdüre doğrulttu. Silahı tutukluk yapan şüpheli, kendisine müdahale etmek isteyen personel K.Y'yi silahın kabzasıyla yaraladı. Şüpheli, yaşanan arbedenin ardından etkisiz hale getirildi.

        İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Özel hareket polisleri de tedbir amaçlı bölgede önlem aldı.

        Polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, emniyete götürüldü. Hastaneye kaldırılan K.Y'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa