Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Golf Milli Takımı aday kadrosunun kış kampı, Antalya'da başladı.

        Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki Antalya Golf Kulübü sahalarında gerçekleştirilen kampa, 16'sı kadın 32 sporcu katıldı.

        Türkiye Golf Milli Takımı Antrenörü İhsan Gencay Asan, gazetecilere, yoğun bir şekilde başladıkları kampın 1 hafta süreceğini söyledi.

        Sabah sporu ile başlayıp günde 2 farklı antrenman yaptıklarını belirten Asan, "Temmuz ayında Slovakya'da yapılacak Erkek Takım Şampiyonası ve Finlandiya'da düzenlenecek Gençler Avrupa Şampiyonası için yükselme maçları oynayacağız. İlk hedefimiz milli takım olarak o lige yükselip en üst seviyede Türkiye'yi ve golfümüzü yurt dışında temsil etmek. Orada iyi dereceler elde etmek, onun için çalışıyoruz." dedi.

        Milli sporcu Cem Başpınar da yaklaşık olarak 12 sene önce golf sporuna başladığını vurgulayarak, hedefinin yurt dışında Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu kaydetti.

        Kampın çok iyi geçtiğini dile getiren milli golfçü Aylin Evyap ise bol antrenman yaparak kendilerini geliştirmeye çalıştıklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa