Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenecek "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" programının üçüncü buluşması yarın Antalya'da yapılacak.

        AK Parti Antalya İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatı koordinesinde 81 ilde gerçekleştirilen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

        Programda, Antalya'ya 1 milyar 157 milyon lira değerinde 82 projenin toplu açılışını gerçekleştirmek için gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan kadın girişimcilerle buluşacak.

        "Bilimde, sanatta, sporda, üretimde, kültürde, siyasette kadın" konulu program, 7 Ocak Cumartesi günü Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi'nde düzenlenecek.

        Devlet desteklerinden faydalanarak girişimci olmuş ve alanında birçok başarıya imza atmış Türkiye'nin üreten kadınlarıyla, hayalleri olan kadınları bir araya getirecek programda, Antalya'ya ve Türkiye'ye değer katan kadınlar ilham veren yolculuklarını, tecrübelerini paylaşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa