Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş'ı ziyaret eti.

        Çevik, ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte göreve başlar başlamaz caddelerde yürüdüğünü, vatandaşların sıkıntılarını birebir dinlediğini söyledi.

        Antalya'nın yılda 15 milyon misafir ağırladığını belirten Çevik, bu nedenle kent güvenliği için önceliği sokak ve alan hakimiyetini verdiklerini kaydetti.

        Personel takviyeleri ile devriye gezen ekip sayısını arttırdıklarını dile getiren Çevik, "Ekip sayımız artınca olaylara müdahale süremiz de ortalama 5 dakikaya kadar düştü. Bunu daha da aza indirmeyi hedefliyoruz." dedi.

        Skuter denetimlerini de arttırdıklarını aktaran Çevik, "Bu konuda tüm ekiplere talimat verdim. Yaya ve spor alanlarında rahatsızlık boyutu fazlaydı. Üzmeden, kırmadan dökmeden, karşı tarafı da anlayarak orta yolu bulacağımıza inanıyorum. Yasal bir şey sonuçta. İlgili birim amirlerimiz toplantı halindeler ve yakında düzenlemeye gidilecek." dedi.

        Kentteki en büyük sorunun alkole bağlı suçlar olduğuna dikkati çeken Çevik, uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli ilerleme kaydettiklerini vurguladı.

        AGC Başkanı İdris Taş ise Antalya'nın güvenli bir kent olması dolayısıyla dünyanın en fazla seyahat edilen kentleri arasında yer aldığını vurguladı.

        Taş, bu anlamda Antalya polisine büyük görev düştüğünü, kentteki gazeteciler olarak da emniyet ile iş birliği içerisinde çalıştıklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa