Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Antalya'nın Manavgat ilçesinde esnafı ziyaret etti.

        Antalya'daki programları kapsamında Manavgat'a gelen Uysal, partisinin ilçe binasında partililerle buluştu.

        Uysal, 6'lı masanın partilerinin ev sahipliğinde 28 Kasım'da bir araya geleceğini aktararak, "28 Şubat'ta açıkladığımız güçlendirilmiş parlamenter sistem teklifimizi, Anayasa boyutuyla hangi maddelerinde düzenlemeler yapacağımız çalışmayı da farklı bir programla inşallah kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.

        Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı yönündeki soru üzerine Uysal, bunun bir zamanlama ve strateji meselesi olduğunu belirtti.

        Uysal, "Seçim takvimi açıklandığı zamanla beraber bu aday meselesi de Türkiye'de büyük bir mutabakatla kamuoyuyla paylaşılır düşüncesindeyim. Bizim iddiamız sadece aday değil, adayla beraber bu yükü taşıyacak milletin, milli güvenlikten teröre, ekonomiden eğitime pek çok politika sahasında riski yönetecek, geleceğini şekillendirecek, kadro derinliğine sahip bir kadro portresini de milletimizle buluşturmaktır." diye konuştu.

        Uysal, son yapılan toplantıda kamuoyuna açıklandığı gibi 6'lı masanın genişlemesinin gündemlerinde olmadığını da sözlerine ekledi.

        Daha sonra Atatürk Caddesi ve İbrahim Sözen Caddesi ile cumartesi pazarında esnafı ziyaret eden Uysal, vatandaşlarla sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa