Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da, Sağlık-Sen Konya Şubesi tarafından Genişletilmiş Teşkilat Eğitim Toplantısı düzenlendi.

        Alanya ilçesinde gerçekleştirilen toplantıya Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ile sendika üyeleri katıldı.

        Durmuş, toplantının ardından AA muhabirine, sendika temsilcilerinin kurumlardaki idareciler ile çalışanlar arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

        Toplantıda sendika olarak yaptıklarını ve hedeflerini konuştuklarını dile getiren Durmuş, toplantıda yaşanılan sorunlarla ilgili istişareler yaptıklarını kaydetti.

        Eğitimleri önemsediklerine dikkati çeken Durmuş, "Gerçekten çok donanımlı, nitelikli bir teşkilatımız var. Ülkemizin yarınlarının inşası için mücadele ediyoruz. Bu tarz eğitimlerle hem ülkemize, devletimize, kurumlarımıza hem de çalışanlarımıza katkı sunmuş oluyoruz." dedi.

        Eğitim toplantısı 20 Kasım'da sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa