Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da boşandığı eşinin kardeşini adliye çıkışında silahla yaralayan sanık ile ona yardım ettiği öne sürülen arkadaşının yargılanmasına devam edildi.

        Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar Onur D. ve arkadaşı Ramazan A, bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Tutuksuz sanık Ayfer D. ve taraf avukatları da salonda hazır bulundu.

        Tekerlekli sandalye ile geldiği adliye önünde silahla ateş eden sanık Onur D, savunmasında, silahı tuvalette bulduğunu iddia etti.

        Olayda Onur D'ye yardım ettiği iddia edilen sanık Ramazan A. ise arkadaşı Onur D'de silah olup olmadığını bilmediğini ileri sürdü.

        Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı, Onur D. ve Ramazan A'nın "tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan cezalandırılmasını istedi.

        Onur D'nin "ruhsatsız silah bulundurma ve kullanma" suçun da cezalandırılmasını istenen mütalaada, Ramazan A'nın "ruhsatsız silah satın alma ve bulundurma" ve Onur D'nin annesi Ayfer D'nin de "tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından beraatı talep edildi.

        - Olay

        Serik ilçesinde 30 Aralık 2021'de Güllü A. (25), ailesiyle yaşadığı eve gelen eski eşi Onur D'nin (25) açtığı ateşle yaralanmıştı. Sesleri duyarak dışarı çıkan Güllü A'nın babası Süleyman A. ise silahla peşinden gittiği Onur D'yi ateş ederek yaralamıştı.

        Olayla ilgili 5 Nisan'da Antalya 6. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşması sonrası adliye çıkışında, tekerlekli sandalyedeki Onur D, eski eşi Güllü A. babası Süleyman A, kardeşi Bilal A. ve Kübra A'ya ateş açması sonucu Bilal A. ayağından yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa