Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin oldu.

        TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Kongresi, Muratpaşa ilçesindeki bir otelde gerçekleştirildi.

        Görevi bırakan TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, kongrede, bayrağı gençlere bırakmak amacıyla aday olmadığını söyledi.

        TÜRSAB olarak özellikle 2018'den sonra önemli çalışmalar yaptıklarını ve sektör paydaşlarıyla bağlarını güçlendirdiklerini anlatan Turgut, "Sektörün sorunlarına ve taleplerine daha fazla yoğunlaştık. İnsanlara TÜRSAB lisansının ne olduğunu anlattık. Kaçak acentelerle ilgili ciddi çalışma yürüttük." dedi.

        Turgut, Türkiye genelinde 5 yılda 400'e yakın yeni acente kurulduğunu, bunların yaklaşık yüzde 40'ının Antalya'da olduğunu kaydetti.

        Adaylardan Kerim Çavuşoğlu da Turgut'a emeklerinden dolayı teşekkür etti, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Kongrede başkanlığa seçilen Rıza Perçin de 3 aydır, neler yapacaklarını ve projelerini üyeleriyle paylaştıklarını belirtti. Güzel çalışmalara imza atacaklarına değinen Perçin, tüm üyelerle birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa